De beste herenjeans op de markt

De beste herenjeans op de markt

Ik ben opgegroeid met een bepaald motto: als je het doet, doe het dan goed. Het gaat op voor een hele hoop dingen in het leven, bijvoorbeeld als je begint aan een bepaalde taak of opdracht, dan voer je die uit zo goed als je kan tot het klaar is. Maar hetzelfde geldt voor mij als het gaat om het aanschaffen van nieuwe kledingstukken. Ik had bijvoorbeeld laatst een nieuwe broek nodig, en ik kreeg een tip van een vriend over de beste herenjeans die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn: Jacob Cohen.

Het was het proberen waard

Ik heb de proef maar op de som genomen. Die vriend is namelijk iemand die ik heel erg vertrouw en ik had me niet kunnen voorstellen dat hij iemand zou zijn die daarover zou liegen of overdrijven. Dus ik ben maar eens dat merk gaan zoeken en uitproberen, en ik kan je nu al vertellen: het was het geld dat ik ervoor heb betaald helemaal waard. Wat voelen ze heerlijk om mijn benen heen en wat zitten ze goed en stijlvol, ook op een manier waar je je comfortabel bij voelt, en dat vind ik heel belangrijk in een kledingstuk.

Nu met de perfecte schoen

Ik had eigenlijk ook nog schoenen nodig, en gelukkig had ik die vriend weer die me wees op het merk Mason Garments. Ik had al wel eerder een paar schoenen van hem gezien die me waren opgevallen omdat het echt iets was dat ik ook zo zou kopen. Dus ben ik ook maar eens op dat merk gaan zoeken, en ja hoor: weldra vond ik het perfecte bijpassende paar sneakers voor de broek die ik zojuist had aangeschaft, en merkte ik meteen hoeveel zelfvertrouwen ik ervan kreeg. Dus heel fijn om te dragen en stijlvol, dat is wat je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *